JELENTKEZÉS TELEFONON: +36 88 456 406  JELENTKEZEM

kék DAF nemzetközis silós kamion. Kék fülke fehér pótkocsival.


T + F Kereskedelmi és Fuvarozó Kft.


Presztizs a szállításban

Cégünk nemzetközi ömlesztett áruszállítással foglalkozik több, mint 20 éve. Munkánkat, megbízhatóságunkat leginkább minősítik a több évtizedes, elégedett partnerkapcsolataink.

 


ÉRTÉKEINK

Egy családi vállaLkozás, ahol
te is a családunk tagja lehetsz

A T+F Kft. nemzetközi ömlesztett áruszállítással foglalkozik több, mint 20 éve. Családi vállalkozásként idult és mára a cégünket a nagyvállalat jellege mellett sikerült örökítenünk a családias légkört. Mivel a munkahelyed sokszor a második otthonod ezért fontosnak tartjuk, hogy nálunk otthon érezd magad. Kizárólag silós szerelvénnyel dolgozunk egész Európában, főleg műanyag granulátumot, vegyipari alapanyagokat, építőipari alapanyagokat, takarmányt szállítunk. Ez a szállítás egy igen speciális területe, amely egy presztizst jelent az áruszállítás területén. Nálunk 30-40%-kal drágább szerelvényekkel járhatsz és itt sohasem leszel rakodómunkás. Az ömlesztett árus szállításban mi kizárólag nagy ipari üzemekhez megyünk, tehát elfelejtheted a sáros kis telephelyeket. .

light lineMIÉRT DAF?

Mert számunkra fontos a biztonságod és a kényelmed

A T+F Kft. számára fontos, hogy munkatársai a lehető legjobb körülmények között dolgozzanak. Tisztán, kipihenten érekezzenek meg a célállomásra. Cégünk ezért a DAF flottája mellett döntött, mivel olyan kényelmi és biztonsági szolgáltatásokat ad, amely kiemelkedő a kamionok között. Ügyelünk arra, hogy nagy élettered legyen a kamionban, ezért kizárólag nagy fülkés autókkal dolgozunk. Speciális DAF és Michlein assistance szolgáltatások garantálják, hogy műszaki probléma esetén sem kell javítanod, gumit szerelned.

 

KISZÁMÍTHATÓ, STABIL MUNKAHELYRE VÁGYSZ?

MEGTALÁLTAD, HA kérdéSEd van írd meg nekünk

light line

 

 

Silós gépjárművezető - tiszaújvárosi telephelyen Silós gépjárművezető - veszprémi telephelyen Kezdő gépjárművezető Vegyis,gázos gépjárművezető
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

kamionsofor allas daf

JELENTKEZÉS TELEFONON: +36 88 456 406  JELENTKEZEM

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.